Close

21. april 2023

Du er ikke avvist selv om du blir avvist.

I høst endret Tynset legesenter sitt timebestillingssystem. Legene bruker nå time på dagen og man ønsker å prioritere henvendelsene så godt som mulig. Den foretrukne måten å bestille time på er å legge inn en bestilling i helsenorge.

Dessverre er det slik at du da, dersom vi ikke har en ledig time denne dagen får en tekstmelding som starter med «timeønsket er avvist». Det føles nesten like vondt å sende denne meldingen som å motta den, men programmet har dessverre ingen andre mulige meldinger å sende ut. Om du logger deg inn i helsenorge vil det stå mer info om hvorfor du ikke fikk time, og hva du kan gjøre.

Tynset legesenter har øket kapasiteten sin på telefon. Du kan gjerne ringe oss for å bestille time på akkurat samme måte som før.

Husk du er ikke avvist, selv om du ikke fikk time! Vi ønsker å hjelpe deg så godt vi kan.